dijous, 25 de novembre del 2010

Nou super grup a la vista!

Ex-membres de Sonata Arctica, Stratovarius, Angra i Helloween formen una nova banda!

Un nou super grup s'acaba de formar a terres escandinaves!! Seguint amb la fórmula de Northern Kings, Bother Firetribe o Cain's Offering, ara és el torn de Symfonia!!

Avui mateix, dijous 25 de novembre, la banda ha entrat als Studio Mega, a la localitat sueca de Varberg, per començar a gravar els 12 temes que conformaran el seu àlbum debut que, previsiblement, sortirà a la venta el proper 25 de març de 2011; de moment, a través del segell Marquee Avalon, tenen assegurat el llançament en el mercat asiàtic i s'estan mantenint negociacions pels seu llançament mundial.

Tots els membres de la banda són llegendes del metal melòdic i, per coincidència, han estat vivint en terres escandinaves en els darrers temps; actualment, han decidit unir forces i expressar el seu talent en forma d'un nou projecte musical: Symfonia!

Els membres de Symfonia provenen de bandes com Stratovarius, Helloween, Angra i Sonata Arctica i, com no podia ser d'una altra manera, continuaran amb la tradició i l'estil musical que tocaven anteriorment. La banda està formada per:

André Matos (Angra, Shaman, Viper) - vocalista
Timo Tolkki (Stratovarius, Revolution Renaissance) - guitarra
Jari Kainulainen (Stratovarius, Evergrey) - baix
Uli Kusch (Masterplan, Helloween) - bateria
Mikko Härkin (Sonata Arctica, Kotipelto) - teclats

La banda farà el seu primer concert en directe el proper 18 de febrer de 2011 durant la Finnish Metal Expo, formant part del Helsinki Metal Meeting, a la capital finlandesa.