dissabte, 3 d’octubre del 2009

El Moment "Friki" de la Setmana # 53

El Moment "Friki" de la setmana el dediquem a tot un geni de l'humor. Ell és, ni menys ni més, que Alfred Matthew Yankovic, més conegut com a Weird Al Yankovic.

En les seves estones lliures, es dedica a fer versions i paròdies de temes específics dels artistes contemporanis. La fama li va arribar després de la versió del Beat It, de Michael Jackson, que ell va anomenar Eat It. Així mateix, ha parodiat temes de Billy Joel, Eminem, Avril Lavigne, Bob Dylan, R. Kelly i molts d'altres.

Avui, però, portem un remix interpretat en forma de polka, anomenat Angry White Boy Polka, del seu disc Poodle Hat del 2003,on hi podem escoltar trossos dels següents temes, en l'ordre que apareixen en aquesta llista:

Papa Roach - Last Resort
System of a Down - Chop Suey!
The Vines - Get Free
The Hives - Hate to Say I Told You So
The White Stripes - Fell in Love with a Girl
The Strokes - Last Nite
Disturbed - Down with the Sickness
Rage Against The Machine - Renegades of Funk
Limp Bizkit - My Way
Staind - Outside
Kid Rock - Bawitdaba
P.O.D. - Youth of the Nation
Eminem - The Real Slim Shady

Us deixem el videoclip original del tema, un muntatge amb tots els videoclips dels temes mencionats, accelerats per quadrar la veu amb la imatge (una currada, sense dubtes!)


I com a extra, us deixem el mateix tema, però aquesta vegada, el videoclip està fet en animació! Crec que us agradarà tant com a nosaltres!!