divendres, 16 d’octubre del 2009

Breus # 11

El passat 5 d'octubre, mentre els britànics Evile es preparaven per la seva gira europea com a teloners d'Amon Amarth, el seu baixista, Mike Alexander, es va posar malalt de manera sobtada quan la banda estava a la localitat sueca de Lulea. Va ser ingressat d'urgència a l'hospital on va morir a l'edat de 32 anys. Segons les informacions, la causa de la mort podria ser hemorràgia cerebral, tot i que no hi ha res confirmat.

La resta de membres de la banda, en estat de shock, han cancel·lat la gira i han emès un comunicat on diuen estar sorpresos de com a passat tot i donen ànims a la familia. Des d'aquí, també volem enviar tot el nostre suport a la banda, a la familia i als amics de Mike Alexander.

---------------------------------------

Després de gairebé dos anys volant a bord de l'Ed Force One, amb els seus integrants, equip tècnic i convidats, durant la gira Somewhere Back in Time 2008/2009, Rod Smallwood, mànager dels britànics Iron Maiden, ha anunciat que l'avió tornarà a alçar el vol el proper 2010.

Mentre els membres del grup estan en procés de composició del nou disc, el mànager està parlant amb promotores per tancar la propera gira, tot i que encara no hi ha res planejat. El que si que s'ha filtrar per internet és que els britànics podrien formar part del cartell del festival itinerant Sonisphere de cara a l'estiu vinent.

---------------------------------------

Segons diverses fonts, el vocalista d'Aerosmith, Steven Tyler, no ha tornat a parlar amb els seus companys de banda des de que va caure de l'escenari i es va fracturar el braç. Per culpa d'aquest accident, la banda es va veure obligada a cancel·lar la gira i, des d'aquest moment, els rumors sobre la continuïtat de la banda no han parat de créixer.

El guitarrista Joe Perry afirma que Tyler es posa en contacte amb la resta de membres a través de mails que envien els seus representants, contractats recentment pel vocalista. La banda sempre ha passat per moments bons i dolents, però el material que tenien preparat per un nou disc d'estudi, l'ha fet servir Joe Perry pel seu nou treball en solitari. Serà aquest el final de la banda?

---------------------------------------

El bateria de Metallica, Lars Ulrich, en una entrevista per una emissora americana, va confirmar que no hi haurà nou disc de la banda fins, com a mínim, al 2012. I és que la banda va començr la gira el passat 2008 i`estarà rodant pel món fins a finals de 2010.

Després de tot aquest temps, es dedicaran a descansar i a gaudir amb la familia, i no serà fins al segon semestre de 2011 quan es posaran a composar i a escriure els nous temes; tot i que comentava que li agradaria treure discos com a xurros, això no és tan fàcil com sembla. I més, quan ja es té una edat...oi Lars?