dimarts, 16 de juny del 2009

Himne Oficial del W.O.A.

El W.O.A. ja té himne oficial

El festival Wacken Open Air arriba aquest any a la seva 20a edició i, cada any, esdevé un món paral·lel al món on vivim; sembla que, durant els tres dies de festival, aquest tingui lloc en un altre país. I després de 20 anys, aquest país necessitava un himne!

We Are The Metalheads és el títol del primer himne oficial de W.O.A. i serà presentat per la vocalista alemanya Doro; l'himne parla sobre el sentiment de comunitat, sobre la força i l'energia dels amants d'aquest tipus de música.

El tema en qüestió serà presentat per primera vegada el proper 30 de juliol durant el mateix festival; Skyline, la ex-banda d'un dels organitzadors del festival, Thomas Jensen, es reunirà per un concert especial i, juntament amb Doro Pesch, interpretaran l'himne.

El single es podrà comprar al mateix festival, així com a les tendes i plataformes d'Internet; com que tots els beneficis obtinguts aniran a fundacions com Ein Herz Für Kinder (Un Cor Per un Nen) o per la Wacken Foundation (que recolza a joves músics i bandes de heavy metal), l'organització espera i demana que la gent compri aquesta cançó.