dimarts, 2 de juny del 2009

Breus # 03

La banda noruega de Gothic Metal Theater of Tragedy ja ha acabat de gravar els temes que formaran el seu setè treball d'estudi. El Dilluns 1 de juny, van començar les tasques de mescla d'aquest nou disc.

Tant la portada com el títol del nou àlbum són una incògnita, tot i que ja se saben els títols d'alguns dels temes: Frozen, Deadland, Illusions o Hollow formaran part d'aquest disc. En breu, tindrem més notícies d'aquesta formació.

--------------------------

La banda suïssa Krokus té pensat editar un nou treball amb temes inèdits en breu. Aquest nou disc, segons paraules dels membres de la banda, pretén recordar treballs clàssics com Metal Rendez-Vous, Hardware o Headhunter, ja que creuen que els seus seguidors prefereixen aquesta etapa de la banda durant la seva història.

Tot i això, faran una parada al procés de gravació el proper 5 d'agost per tocar al festival de Zofingen ja que, segons afirma Chris Von Rohr, és bo donar un temps a les gravacions per tocar en directe. Ens agrada tocar un o dos temes nous i comparar-los amb els clàssics per veure quina és la reacció de la gent.

--------------------------

El guitarrista de Sonata Arctica, Elias Viljanen, editarà el proper 24 de juny el seu segon disc en solitari després del The Leadstar, editat el passat 2005.

Aquest nou àlbum, sota el títol Fire-Hearted, comptarà amb diverses col·laboracions com la de Marco Hietala (Nightwish, Tarot...), Tony Kakko (Sonata Arctica, Northern Kings) i Jari Kainulainen (Evergrey, ex-Stratovarius) i s'editarà sota el segell Spinefarm Records.

El tracklist és el següent:
01. Fire-Hearted
02. Last Breath of Love (feat. Marco Hietala)
03. Cruel Groove
04. Kiss of Rain (feat. Tony Kakko)
05. Head up High
06. Up to Speed
07. Supernatural
08. One Tonight
09. The Triumph
10. My Guiding Light
11. Showstopper
12. Beautiful Piece