dimarts, 23 de juny del 2009

Breus # 06

Els americans Evanescence tenen previst editar un nou treball el proper 2010, segons ha anunciat la seva vocalista Amy Lee. El disc, que veurà la llum 4 anys després del seu darrer treball, The Open Door, revelarà el nou so de la banda, que es troba en evolució i intentant no fer-se repetitius amb el seu estil de música.

Estem treballant en nou material que em manté enganxada. Crec que per fer grans temes has de donar-te llibertat per evolucionar i no fer el mateix disc dues vegades. Aquest procés porta un temps, però l'espera val la pena. Espero que als fans també els hi valgui. Amy Lee feia aquestes declaracions mentre nosaltres ja esperem amb ganes el nou material dels Evanescence.

---------------

El primer cap de setmana del Metalway d'enguany va veure com dos grups cancel·laven el seu concert el mateix dia de la seva actuació.

Aquests van ser els casos de Heaven & Hell, un grup esperadíssim i que venien a presentar el seu nou treball, The Devil You Know. Per problemes físics del guitarrista Tony Iommi, el concert no es va poder celebrar. Tot i això, la resta de la formació, encapçalats per Ronnie James Dio, van sortir a l'escenari per explicar als fans quina era la situació i van prometre tornar per presentar el seu nou treball.

L'altre grup que va cancel·lar van ser els americans Fear Factory; però no només l'actuació del Metalway, sinó també tots els concerts que havien de fer aquest estiu. La banda va patir canvis en la seva formació i, si haguessin actuat, s'haurien arriscat a una denuncia per part dels anteriors membres de la banda. Fins que aquest tema legal no estigui solucionat, Fear Factory no actuaran.

Gràcies a que la banda God Forbid s'havia presentat al festival com a públic i van accedir a tocar, van poder omplir el buit que van deixar aquestes dues cancel·lacions.

---------------

Floor Jansen, la ex-vocalista d'After Forever, va anunciar al seu Myspace, que esta formant una nova banda de heavy metal. Des de que la seva anterior banda va decidir deixar l'escena musical, la cantant sentia nostàlgia de la música i ara està buscant compositors per començar a treballar en el que serà un gran disc.

Comenta, també, que cara l'any vinent, ja podrem escoltar i veure en directe aquesta banda que, actualment, encara s'està gestant.