divendres, 15 de maig del 2009

El Moment "Friki" de la Setmana # 45

Marco Hietala, conegut per formar part de bandes com Nightwish, Tarot o Northern Kings, a trobat encara una altra banda per posar veus als temes; Sapattivuosi. Aquesta banda finlandesa rendeix tribut a la banda creadora del havy metal: Black Sabbath; però ho fa interpretant els seus temes en suomi (finlandès)!

La banda va ser creada pel vocalista Hannu Paloniemi, qui va reclutar a Janne Halmkrona a la guitarra, Antero Aunesluoma al baix i Simo Vehmas a la bateria; aquest mateix 2009, Hannu va abandonar la formació, donant pas a Marco dins la formació.

Han editat 3 àlbums de versions dels Balck Sabbath: Sapattivuosi (03), Sappativuosi vol.2 (05) i Ihmisen Merkki, editat el passat 1 d'abril de 2009, sent el primer amb Marco Hietala a la veu. En aquest darrer treball, la banda es centra en l'època de Ronnie James Dio dins dels Black Sabbath i avui fem un primer cop d'ull al disc amb el tema Pelon Lait o, el que és el mateix, Neon Knights. I donar les gràcies a la Vanessa per haver-nos descobert aquest grup!!