dimarts, 26 de maig del 2009

Breus # 02

El passat mes de novembre i per culpa d'un accident de trànsit, el bateria de Deftones, Chi Cheng, de 38 anys, va quedar en coma i va ser hospitalitzat. A inicis d'aquest mes, va deixar els aparells que l'ajudaven a viure i ara es troba en estat semi-conscient. Mentrestant, la seva familia va crear un fons per recaptar diners per les despeses mèdiques.

Ara, membres de Korn, Slipknot i Sevendust s'han reunit per composar un tema a favor del bateria i així aconseguir més diners. El baixista Reginald "Fieldy" Arvizu i el bateria Ray Luzier, de Korn, l'ex-membre de la mateixa banda Brian "Head" Welch, Jim Root d'Slipknot i Clint Lowery, de Sevendust, gravaran un tema instrumental i tots els beneficis aniran destinats al fons de la familia de Cheng. La data de sortida del tema encara no està definida.

----------------------

La banda britànica de black metal, Venom, acaba de presentar el seu nou bateria, Danté. En els últims mesos, la banda es trobava a la recerca d'aquest nou bateria, realitzant tota una sèrie de proves als candidats. Cronos explica que la resposta va ser increible, hi havia grans bateries per triar, però no només buscava a algú que toqués els temes; volia a un bateria que tingués molta voluntat d'estar a la banda i Danté té totes les qualitats.

Actualment, la banda ja està assajant amb el nou bateria, per gravar unes demos durant les properes setmanes i preparar-se pel nou disc; a més, estan tancant dates per a oferir la seva música.

----------------------

Un portal d'internet ha penjat el nou treball d'Stratovarius, de manera íntegra, per escoltar-lo en línia. La pàgina ilikie.com ens permet escoltar el nou disc dels finlandesos, Polaris, que està a la venta des del passat 21 de maig.

Si teniu ganes d'escoltar el primer treball d'Stratovarius sense Timo Tolkki, feu click aquí.