dilluns, 12 de gener del 2009

Wacken Open Air

El W.O.A. ja ha penjat el Sold Out!!

Del 30 de juliol a l'1 d'agost d'enguany se celebrarà la 20a. edició del prestigiós festival de heavy metal, el Wacken Open Air, a la petita localitat alemana de Wacken.

La ICS Festival Service GMBH, empresa responsable de l'organització del festival, va anunciar només començar aquest 2009, que les 70.000 entrades que es posaven a la venta ja s'havien exhaurit abans de tancar el 2008.

Encara falta més de mig any perquè artistes com Epica, Korpiklaani, Amon Amarth, In Flames o Motörhead (alguns dels confirmats a dia d'avui) pugin a l'escenari, però el que ja és segur és que només 70.000 seran els afortunats de veure'ls en directe en aquesta edició del W.O.A., que es promet molt interessant.

Segons la productora, mai abans un festival d'aquestes característiques havia esgotat les entrades dues vegades en un mateix any. Per tots aquells que tingueu les entrades (quina enveja!), ja ens explicareu com ha anat; pels que no les tinguem...haurem d'esperar a l'any vinent (o més ben dit, a finals de 2009, que sinó, s'acaben ràpid).