dissabte, 3 de gener del 2009

El Clàssic de la Setmana # 33

Bon any 2009 a tots els Metaleros/es!!! El primer clàssic de l'any que acabem d'estrenar el volem dedicar a un tema que ja tocava que sonés al nostre programa. No sabem el perquè no ha sonat fins ara, però aquesta setmana ens hem decidit.

I és que l'any 1986, un grup de glam metal procedent de Suècia va revolucionar el món amb el seu disc The Final Countdown i, sobretot, amb el tema homònim. Europe, amb Joey Tempest a la veu, John Norum a la guitarra, John Levén al baix, Ian Haugland a la bateria i Mic Michaeli als teclats, van crear un dels himnes de la música.

El videoclip oficial no està disponible, per tant, us deixem amb una versió en directe.




Però com que aquesta és la primera setmana, portem ració doble de clàssic; i és que volem fer referència als Guns'n'Roses; però als Guns'n'Roses clàssics, no els que van editar a finals de l'any passat el "fantàstic" (noteu el to irònic) Chinese Democracy.

Volem parlar d'Axl Rose, de Saul "Slash" Hudson, d'Izzy Stradlin, de Duff McKagan i de Steven Adler, la formació que va donar als de Los Ángeles la fama mundial. I és que l'any 1987, dins del seu disc Appetite for Destruction van incloure, com un tema per omplir el disc, el seu clàssic Sweet Child O'Mine.