dijous, 15 de gener del 2009

El Moment "Friki" de la Setmana # 30

Si la setmana passada us oferiem dos clàssics, aquesta setmana us portem dos moments "frikis", perquè ningú es pugui queixar.

El primer d'ells és per parlar d'una cantant espanyola, nascuda a Madrid l'any 1977 i que, després de moltes col·laboracions amb la banda Mägo de Oz, es pot considerar que ja és una més del grup. Patricia Tapia ha col·laborat amb molts artistes nacionals, després de començar a cantar amb una banda que es dedicava a fer versions de temes de hard-rock.

La Sombra de la Luna, versió del clàssic de Mike Oldfield Moonlight Shadow, és la versió que Patricia Tapia va fer juntament amb Mägo de Oz; també van gravar la versió en anglès, però aquí us deixem l'adaptació al castellà.


El segon moment "friki" ens arriba des de Milà, Itàlia, país d'on provenen Lacuna Coil, amb Cristina Scabbia i Andrea Ferro a les veus. Ells mateixos reconèixen que, entre les seves influències, es troben grups com Paradise Lost, In Flames, Black Sabbath, Tiamat i Depeche Mode. I precisament, d'aquests últims, han fet la versió del seu clàssic Enjoy the Silence.

No diguem més, i gaudim del silenci.