dijous, 8 de novembre del 2007

La Crítica de la Setmana # 2

Primal Fear - New Religion


No ens equivocaríem si diguéssim que aquest és el millor àlbum que mai hagin gravat els Primal Fear. És veritat que no trobem el power metal tradicional amb el que es van fer famosos ni tampoc la clara imitació de Judas Priest dels seus inicis, tot i que el disc obri amb Ralph Scheepers fent de Rob Halford en el tema Sign of Fear.

Un bon músic de jazz va dir un dia que existeixen dos tipus de música: la bona...i l'altra. Tot i que alguns seguidors més tradicionals no els hi agrada el canvi, la formació sona molt millor amb les dues guitarres d'Stefan Leibing i Henny Wolter, el baix de Mat Sinner i la potent bateria de Randy Black, un gran fitxatge. I en el capítol de col·laboracions, no podem deixar de mencionar els riffs de guitarra de Magnus Karlsson i la participació de la cantant d'Epica, Simone Simmons, en el tema Everytime It Rain, un dels millors de l'àlbum.

Però si busquem bons temes, hi trobem Face the Emptiness o la pròpia New Religion, que li dóna nom al disc. Un altre tema destacat és Fighting the Darkness, The Darkness i Reprise: tots tres temes conformen un de sol on hi trobem un inici molt tranquil, la resposta heavy i altra vegada el final tranquil i ressolutiu.

New Religion, un molt bon disc!

Tracklist

1. Sign Of Fear
2. Face The Emptiness
3. Everytime It Rains
4. New Religion
5a. Fighting The Darkness
b. The Darkness
c. Reprise
6. Blood On Your Hands
7. The Curse Of Sharon
8. Too Much Time
9. Psycho
10. World On Fire
11. The Man (That I Don't Know)