diumenge, 11 de novembre del 2007

El Moment "Friki" de la Setmana # 2

Aquesta setmana us portem una altra perla del món del freak metal. El heavy metal sabem que ha anat variant al llarg dels anys i, un bon dia, els Déus es van enfadar per aquests canvis i van pensar en arrassar el món, però al final van decidir "enviar cuatro mensajeros divinos para devolver al jebi de verdad, del de toda la vida, el trono que realmente le correspondía": ells són Charly Glamour, Frank el Tachas, Bestia indomable i Mike Ferralla, són del País Valencià i es fan dir Gigatrón.

Gigatrón (nom que vé de "Giga", unitat de mesura equivalent a 1000 megues i "Trón", unitat de canya; o sigui, un Gigatrón és la màxima canya que pot suportar la Terra en una volta, segons Charly Glamour) es van donar a conèixer utilitzan les bases musicals de temes d'altres artistes, combinant-les amb lletres satíriques (com a exemple podem citar el tema Te Peto el Cacas, una versió del The Final Countdown dels Europe).

Però avui no portem aquest tema; avui escoltem i gaudim amb el videoclip del tema Caballón, versió del clàssic de Manowar, Carry on.