diumenge, 21 d’abril del 2013

El Moment "Friki" de la Setmana #167

El moment friki d'aquesta setmana us volem anunciar el concert que tindrà lloc el proper 11 de maig, dia en que El Reno Renardo torna a Barcelona per actuar a la Sala Salamandra; molta atenció, perquè aquest concert arriba amb concurs!!


Us volem regalar dues entrades individuals per assistir al concert i, per participar, tenim dues preguntes per vosaltres que ens podeu contestar al nostre correu electrònic kalimetal666@gmail.com; la primera: quina discogràfica ha editat els discos de El Reno Renardo? La segona manera de participar no és exactament una pregunta, ja que ens heu de dir quin és el vostre tema preferit de la banda i el perquè ho és; entre tots els que ens envieu la vostra resposta, un jurat especialitzat decidirà qui és el guanyador seguint els criteris d'originalitat i anada d'olla.

Els bascos estan enllestint els temes de Babuinos del Metal, un nou disc que sortirà, si tot va bé, el proper 24 de maig; esperem que en el concert puguem escoltar algun dels temes en primícia. Les entrades pel concert les podeu aconseguir a Pentagram i I Wanna Rock, a Barcelona, i Gong Discos a l'Hospitalet de Llobregat; i el ritme de venta va que vola! No us quedeu sense la vostra i participeu en el nostre concurs!

Nosaltres ens acomiadem amb una adaptació del clàssic Hijos de Caín dels madrilenys Barón Rojo i que s'inclou en el tercer disc dels bascos, El Improperio Contraataca, sota el títol Resto de Joaquín. Encara no heu contestat a cap de les preguntes? Doncs mentre escolteu el tema, comenceu a fer-ho!!