dilluns, 29 d’abril del 2013

El Clàssic de la Setmana #171

Els veterans hard rockers amercians Guns N'Roses editaran en breu un DVD en directe, gravat en 3D, del seu concert al Hard Rock Hotel & Casino de Las Vegas, celebrat el passat 21 de novembre en motiu de la gira del 25è aniversari de l'edició de l'aclamat disc Appetite for Destruction.

Aquella gira es va emmarcar sota el nom de Apettite for Democracy, centrant el show en el disc de 1987 i la darrera edició, Chinese Democracy, i podent-se escoltar fins a 33 temes, incloent algunes versions d'altres artistes i solos de guitarra i piano.

Apettite for Destruction va suposar el debut de la banda d'Axl Rose, únic supervivent d'aquella època; fins el moment s'han venut més de 35 milions de còpies a tot el món i, com no podia ser d'una altra manera, va arribar al número #1 de la llista Billboard 200. Se'n van desprendre fins a cinc singles i, avui, en repassem un d'ells, l'únic del disc on s'utilitzen sintetitzadors i que, segons Slash, va ser escrit a la part del darrera d'una furgoneta, on ell va començar a tocar la intro, la resta de la banda va seguir tocant amb ell i Rose hi va posar la lletra. Us deixem amb Paradise City!