dilluns, 25 de març del 2013

El Moment "Friki" de la Setmana #166

L'any 2001 es va formar a Milwakee, als Estats Units, la banda de mash-up (combinació de dos o més temes musicals, freqüents en el hip hop) Beatallica; ells però, no fan hip hop, si no metal alternatiu i hard rock, combinant temes de The Beatles i Metallica.

Després de l'edició d'un parell d'àlbums, diversos ep’s i singles, el proper 16 d'abril veurà la llum el tercer disc d'estudi que portarà per títol Abbey Load on, els quatre membres de la banda: Jaymz Lennfield, Grg Hammetson, Kliff McBurntey i Ringo Larz, han recreat la mítica portada del disc original dels anglesos, creuant el mític pas de vianants. Esperarem els nous temes, a veure quines mescles ens tenen preparades.

Nosaltres us deixem amb el tema que composa el maxi-single editat el passat 2008 on s'atreveixen a barrejar el All You Need is Love de The Beatles amb riffs de guitarra de Metallica, rebatejant el tema com All You Need is Blood i interpretant-lo en 13 idiomes, entre els que trobem el francès (Tu n'as besoin que de sang), l'alemany (Alle sie bedarf ist Blut), el castellà (Todo lo que necesitas es sangre), l'italià (Quel che ti serve è sangue), el rus (xD) i un llarg etcètera.

Nosaltres us deixem amb la versió, entre cometes, original, interpretada en anglès: All You Need is Blood!!