dissabte, 2 de març del 2013

El Moment "Friki" de la Setmana #163

Pel moment friki d'aquesta setmana marxem fins a Suècia per parlar d'una gran de death metal melòdic, formada l'any 1990 a Göteborg. Us volem parlar de In Flames, una banda que actualment es troba per terres americanes de gira amb Demon Hunter, All Shall Perish i Battlecross.

En una entrevista realitzada al vocalista de la banda, Anders Fridén, In Flames està en procés de composició dels nous temes mentre dura la gira, amb la idea d'entrar a gravar l'onzè disc de la seva carrera abans de que acabi aquest 2013. Encara haurem d'esperar una mica abans de gaudir dels nous temes dels suecs.

Per altra banda, l'any 1980 es formava a Basildon, al Regne Unit, la banda de synthpop i new wave Depeche Mode; la revista Q Magazine diu d'ells que són la banda electrònica més popular del món i una de les 50 bandes que han canviat el món; Déu ni do!

El 1983, els britànics editaven el seu tercer disc, Construction Time Again, presentat pel single Everything Counts; catorze anys després, In Flames va incloure una versió del tema dins del seu disc Whoracle de 1997 que sona així! No existeix videoclip i els directes, sonen bastant malament; per tant, us deixem simplement amb el tema en qüestió!