dimecres, 21 de novembre del 2012

Novetats de la Heavy Rock School

Com ja sabeu, la Heavy Rock School, l'escola de música moderna de Barcelona, organitza diferents masterclass i moltes altres activitats que us recordem a continuació; agafeu paper i bolígraf, apunteu-les i no us en deixeu perdre cap ni una!


Per aquest divendres 23 de novembre hi ha una masterclass de guitarra elèctrica; es realitzarà a la tercera planta de la mateixa Heavy Rock School, és totalment gratuïta i serà impartida per David García, professor de l'escola. En aquesta masterclass es mostrarà una cosa que no s'acostuma a explicar en un clínic d'aquestes característiques:

- El so de la guitarra: com aconseguir un so propi, amb personalitat;
- Com regular el so dels amplificadors;
- Com jugar amb els efectes de la guitarra;
- Conèixer tots els secrets tecnològics i la funció acústica de la guitarra.


El dia següent, dissabte 24 de novembre, el bar Heaven and Hell de Cerdanyola del Vallès ha organitzat una nova edició del concert G3 + K1. Serà la segona edició d'una gran nit de virtuosisme de la mà dels guitarristes David García Camino, Mike Zágora (director i professor de la Heavy Rock School) i David Garcia (professor de la Heavy Rock School) i el teclitsta Jesús Espejo (professor de la Heavy Rock School). El concert començarà a les 22 hores, l'entrada és gratuïta i, en alguns temes, tindran la col·laboració vocal de Xtine Black i Manu Esteve.


Per aquest dijous hi havia programada una masterclass de baix, impartida per César Garrido en una de les aules de l'escola; com que no s'han omplert les places, la masterclass s'ha postposat i es realitzarà el proper dijous 13 de desembre, deixant més temps a la gent per què s'apunti. En ella s'ensenyaran diferents tècniques de baix elèctric:

- Tècnica de la mà esquerra: exercicis per la correcta posició de la mà i per obrir-la;
- La importància del baix amb la bateria: el groove, treballar amb metrònom i la importància de caminar amb la bateria;
- Construir línies de baix fent servir diferents tècniques;
- La importànica de saber escoltar per no crear línies sobrecarregades;
- El silenci també és música...

Si voleu assistir-hi, passeu-vos per aquest enllaç, envieu un correu i reserveu la vostra plaça!


I aquí us anunciem una nova masterclass, aquesta vegada de bateria! Es realitzarà el dijous 20 de desembre al bar Hell Awaits i serà impartida pel mestre Loris Pacaccio. En ella es tractaran temes com:

- Ritmes bàsics i intensitat dels cops i redobles;
- Com aconseguir un bon groove;
- Doble bombo nivell principiant, mig i avançat;
- Com entendre la lectura
- Tocar a velocitat lenta i a velocitat ràpida;
- Polirítmia i ús dels plats;
- Independència i improvisació...

Si voleu assistir a aquesta masterclass, envieu un mail a la Heavy Rock School a través d'aquest enllaç; us enviaran un mail de confirmació i podreu ser una de les 50 persones que hi assistiran!


I ja per últim, però no per això menys important, el proper dissabte 22 de desembre, el professor d'harmonia moderna i de guitarra de la Heavy Rock School, Aaron López, estarà en concert a l'Espai Jove La Fontana, al barri de Gràcia i per només 5€ l'entrada.

El concert servirà per presentar el seu debut discogràfic, Metamorphosis, un disc instrumental que ha comptat amb la participació de gent com Danko Compta a la bateria, Carlos Leonardo (d'Aggression) al baix i Lluís Vallès al saxo; a més d'aquestes col·laboracions, en el concert també hi assistiran la vocalista Inma Ortíz i la ballarina Ruth Quesada. Tota aquesta gent amb tant bon saber fer damunt d'un escenari, aconseguiran oferir una nit per recordar!

A més, al programa d'aquesta setmana tindreu l'oportunitat de guanyar una entrada per aquest concert, responent a una fàcil pregunta! Però, per saber de quina pregunta es tracta i què heu de fer per participar, haureu d'escolar la nova edició del Kalimetal! Estigueu atents!!