dijous, 22 de novembre del 2012

Hellish Rock Tour II

Es comencen a escalfar els motors de cara l'any 2013 i ja us podem anunciar el que serà un dels concerts de l'any a Barcelona, organitzat per Eclipse Group i RRS Promo! El proper 28 de febrer, la Sala Razzmatazz serà l'escenari de la segona part del Hellish Rock Tour, en el que hi participaran tres grans bandes: els brasilers Shadowside s'han confirmat com els teloners dels alemanys Gamma Ray i Helloween!!


Els encarregats d'arrencar el concert seran els brasilers Shadowside, una banda formada l'any 2001 a la ciutat de Santos i que combina diferents elements del heavy metal com el thrash i el power i el hard rock. Una altra particularitat de la banda és que, acostumats a bandes com Angra, Almah o Cavalera Conspiracy, bandes brasileres amb cantant masculí, Shadowside està liderada per Dani Nolden, una vocalista d'empenta impressionant, qui també s'encarrega dels teclats. Esta acompanyada de Raphael Mattos a la guitarra, Ricardo Piccoli al baix i Fabio Buitvidas a la bateria.


Van debutar l'any 2001 amb la demo Shadowside, que els hi va donar empenta dins del seu país. El 2006 van editar el seu primer llarga durada, Theater of Shadows, en la seva versió brasilera; tant va ser l'èxit del disc, que el van editar un any després en versió americana. El segon disc de la banda, Dare to Dream, va veure la llum el 2009, arribant a presentar-lo per tota Europa, sent teloners de W.A.S.P. El passat 2011 van editar el seu darrer treball fins la data, Inner Monster Out, on s'inclouen temes com un dels singles del disc, Angel with Horns.


El primer dels plats forts de la nit arribarà tot seguit; i és que els alemanys Gamma Ray, banda formada l'any 1988 per Kai Hansen, aterraran a Barcelona per descarregar els temes de la seva llarga discografia, actualment composada per deu discos d'estudi, deixant de banda recopilacions, directes i ep's. Per la banda ha passat gent com Ralf Scheepers, Uli Kusch, Uwe Wessel o Dan Zimmerman, qui ha deixat la banda aquest mateix 2012, donant entrada al bateria Michael Ehré, qui acompanya a Henjo Ritcher a la guitarra i Dirk Schlächter al baix.


Parlant d'edicions, el nou disc de la banda, amb portada, tracklist i data de llançament per anunciar, està previst pel proper 2013, tal i com va confirmar Kai Hansen en una recent entrevista. L'edició més recent de la banda és un doble àlbum en directe, Skeletons & Majesties Live, el qual també el podeu aconseguir en versió DVD. Un dels temes que han fet servir per promocionar l'edició és l'homònim a la banda, Gamma Ray! Us perdreu una descàrrega com aquesta?


Però els caps de cartell de la vetllada seran els alemanys Helloween, que tornaran a Barcelona un parell d'anys després de la seva última visita, quan van venir amb Stratovarius i Trick or Treat, en plena promoció del seu disc 7 Sinners. La banda, per on ha passat gent com el mateix Kai Hansen o Uli Kusch, qui van coincidir a Gamma Ray, Michael Kiske, actualment a Unisonic o Roland Grapow, actualment a Masterplan, està formada per Andi Deris a la veu, Michael Weikath i Sascha Gerstner a les guitarres, Markus Grosskopf al baix i Daniel Löble a la bateria.


El proper 18 de gener de 2013, la veterana banda de power metal editarà el catorzè disc d'estudi de la seva carrera, des de que comencessin a editar discos el passat 1985, any en que van debutar amb Walls of Jericho. El nou disc portarà per títol Straight Out of Hell i el primer single, juntament amb el seu videoclip, s'espera en breu i el tema escollit és el que servirà per obrir el disc, Nabataea. La portada del disc s'ha anat desvetllant progressivament, fins a obtenir la seva totalitat, així com també s'ha desvetllat el tracklist complet del disc.

01. Nabataea – 7:03
02. World of War – 4:56
03. Live Now! – 3:10
04. Far from the Stars – 4:41
05. Burning Sun – 5:33
06. Waiting for the Thunder – 3:53
07. Hold me in your Arms – 5:10
08. Wanna be God – 2:02
09. Straight out of Hell – 4:33
10. Asshole – 4:09
11. Years – 4:22
12. Make Fire Catch the Fly – 4:22
13. Church Breaks Down – 6:06

Esperarem uns dies a poder veure i, sobretot, escoltar el nou tema dels alemanys, a veure com sona! De moment, i per anar obrint boca, els recordem amb el primer single de l'anterior treball, Are You Metal?


Les entrades anticipades pel concert les podeu comprar per un preu de 36€ més despeses; també us podeu esperar al mateix dia del concert i comprar-les a taquilla per un preu de 40€. Però si voleu, podeu aprofitar una oferta especial i comprar la vostra entrada per només 32€ a la botiga Pentagram Music Store, al carrer Sitges número 5 de Barcelona!! Deixareu perdre la oferta i el concert? Nosaltres ja us diem que no ho farem!!