dimarts, 28 d’agost del 2012

Mejor Estar Despierto!

El proper divendres 5 d'octubre de 2012 teniu una cita a la Sala Music Hall del centre de Barcelona, en la primera parada de la segona part de la Gira Mejor Estar Despierto, dels barcelonins Döria.


El passat 2011 van revolucionar el món del metal nacional amb l'edició del seu àlbum debut, Despertar, aconseguint molt bones crítiques per part dels mitjans especialitzats. El disc el van presentar a la Sala Mephisto de Barcelona el 3 de desembre (recupera aquí la crònica), dia en que tots els membres de la banda van passar pel nostre micròfon (recupera aquí l'entrevista). Un dels temes que més èxit va tenir en un principi va ser Caperucita Feroz, el primer single del disc, que compta amb un videoclip d'allò més provocatiu...


Després del seu concert de presentació, la gira va donar el tret de sortida amb un concert a Gironella, per saltar a Madrid i, posteriorment, acompanyar a Freedom Call en la seva gira per la península (València, Barcelona, Madrid i Sant Sebastià). Després de rebentar la Sala Crossroads de Terrassa van ser teloners de Los Suaves i, per posar el punt i seguit a la seva gira, van actuar al Festival Rock Arena, juntament amb Koma, Saratoga, Sphinx i molts altres.

Com ja hem dit, el proper 5 d'octubre tornaran a la capital catalana i ho faran acompanyats d'uns joves-vells amics com són els tarragonins Ankor, amb qui van compartir escenari en el concert del 3 de desembre a Sala Mephisto.


Els tarragonins també van passar pel nostre micròfon (recupera aquí l'entrevista) aquell 3 de desembre, i moltes són les coses que han passat a la vida dels membres de la banda des d'aquell dia. Una de les coses que ja tenien aparaulades i que no ens van voler avançar a l'entrevista era el seu retorn a Suècia per gravar el seu segon videoclip a les ordres de Patric Ullaeus; en aquesta ocasió, i després del Remaining, el tema escollit va ser Completely Frozen, amb la participació de Jake E.Berg, vocalista d'Amaranthe.


Després d'aquella visita, entre d'altres shows, ens agradaria destacar el de la Sala Estraperlo, juntament amb A Tempered Heart i Nodrama (recupera aquí la crònica), la seva visita a Finlàndia per participar al Turku Distortion Festival del mes de juny i la seva actuació en la primera edició del Festival Costa de Fuego (recupera aquí la crònica). Ara, només els hi falta entrar al Metal Female Voices Fest! Tot arribarà!


Un concert molt especial amb dues de les bandes del moment en el metal nacional, en una de les sales amb més glamur de Barcelona, per només 7€ més despeses de gestió si compreu les entrades anticipades o 12€ si les compreu el mateix dia a taquilla! Un concert 100% recomanat des de Kalimetal! No us el perdeu!!