dilluns, 10 de setembre del 2012

Entrevista a Ravenblood

Abans de començar una nova temporada de Kalimetal, a la que li falta ben poc per donar el tret de sortida amb algunes novetats dins el programa, ens vam desplaçar fins a Cornellà del Llobregat, localitat on els membres de Ravenblood tenen el seu local d'assaig.










Allà ens hi esperaven dos membres de la banda, el vocalista Dani Pérez i el bateria Dani "Ecu" Ortíz. Durant més de mitja hora, vam estar parlant de la història de la banda, del seu pas pel Wacken Open Air, dels seus plans de futur i de moltes altres coses de gran interès. Però millor que llegir, ho podem escoltar!!


A més, us volem recordar que aquest proper divendres 14 de setembre, la banda estarà descarregant a la Sala Estraperlo de Badalona, juntament amb Drakum, Fraktal, Karlahan i Elathan, en el que serà el seu darrer concert per terres catalanes. Els membres de la banda ja han avisat que el concert es gravarà per incloure imatges, sobretot del públic, en el seu proper videoclip.


Per veure una mostra del que han fet fins el moment, no us perdeu les grans imatges que acompanyen un dels seus temes: Pathfinder.