dijous, 19 de gener del 2012

Road to Valhalla

El proper 18 de febrer, La Sala de Sabadell es convertirà en una taverna on s'ajuntaran guerrers, bards, donzelles i cavallers, per assistir al concert batejat com Road to Valhalla i organitzat pels companys de Satan Arise i Black Troll.

A partir de les 19:45h, moment en que s'obriran les portes del recinte, cinc bandes de folk metal (amb o sense variants extremes), ompliran de música una nit a la que, si hi voleu assistir, només haureu d'abonar el preu de 5€!! Si feu bé els càlculs, només estareu pagant 1€ per banda, cosa que en temps de crisi està molt bé!

Les bandes que podreu veure damunt de l'escenari són:

* Drakum: banda de Barcelona formada l'any 2009 de folk i death metal. El passat 2010, després de tancar la formació, es van tancar a l'estudi a composar temes i gravar la seva primera demo, Around the Oak. Durant el 2011 van començar a fer concerts per promocionar la seva música i aquest 2012 l'han iniciat amb moltes ganes, amb diferents concerts tancats i la seva participació assegurada a la semifinal del Wacken Metal Battle Spain.

* Ravenblood: banda de death metal èpic i simfònic formada a Barcelona, després de la unió de membres de Endorthyn i Avgrunn. El passat 2011 van editar una demo de 6 temes i durant el mes de febrer entraran a l'estudi a gravar Within the Ghost's Pride, el nou treball de la banda. Al igual que Drakum, participaran en la semifinal del Wacken Metal Battle Spain.

* Sombras: banda de folk metal i rock celta formada a Barcelona el passat 2009. Els vam poder veure el passat 3 de desembre a Sala Mephisto, on vam comprovar les seves influències, citant a bandes com Saurom, Luar na Lubre o Mägo de Oz entre algunes d'elles. El 2010 van editar la demo Placeres Medievales, que porten presentant per allà on toquen.

* Eldelvar: banda de folk metal creada l'any 2007 sota el nom de D.C.P. En els seus inicis es van dedicar a fer covers de bandes com Mägo de Oz, Tierra Santa, Korpiklaani... poc després van començar a composar temes propis, moment en que es va canviar el nom de la banda per l'actual. Amb una demo editada el passat 2009, la banda va començar a fer concerts i, segons el seu myspace, el seu primer disc, Once Upon a Beer, està en camí.

* Lèpoka: banda de folk metal procedent de Castelló de la Plana. Tal i com ells diuen, amb influència de bandes com Mägo de Oz, Saurom, Rhapsody of Fire, Iron Maiden i fins i tot Korpiklaani, el passat 2011 van editar una demo de 4 temes d'allò més variats entre ells i molt recomanables.

A més, els companys de Black Troll i Satan Arise ens han convidat a ser emissora oficial de l'esdeveniment... i no hem pogut dir que no! Esperem que no sigui la primera i última col·laboració conjunta i que puguem seguir comptant els uns amb els altres en futurs concerts.

No falteu al Road to Valhalla... serà una nit per recordar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Serà un festival molt guapo! Sóc Zarach, flautista de Lèpoka, i cada vegada que veig els grups que som no puc més que esperar a que arribe el proper dia 18 per donar-ho tot damunt l'escenari! Serà un concertàs!

Salut i folk, companys! ;)