dissabte, 28 de gener del 2012

El Clàssic de la Setmana # 131

El clàssic d'aquesta setmana en el porta una banda de la península, més concretament del centre, Madrid, formada l'any 1981: Obús! Una de les bandes amb més trajectòria dins el panorama espanyol i que segueixen en actiu!

El passat 2010 editaven el disc Cállate!, amb el que van realitzar una gira per tota la península per celebrar els seus 30 anys de carrera musical. Però deixem de parlar de l'actualitat de la banda perquè aquest és l'espai del clàssic! Amb el seu primer disc, Prepárate, van revolucionar el món musical, arribant al número #1 de la llista dels 40 Principales, sent la primera banda de heavy metal en aconseguir-ho.

Només tres anys després, l'any 1984, editen el seu tercer disc d'estudi sota el títol de El Que Más; aquest àlbum els va consagrar com a banda i va ser gravat als Mediterráneo Studios d'Eivissa amb l'ajuda de l'enginyer de Judas Priest, Mark Dodson. Dins del disc hi trobem temes com Vamos muy bien, Autopista o Alguien, un tema escrit per Adrian Smith, guitarrista d'Iron Maiden. Avui però, ens quedem amb el tema que dóna nom al disc: El Que Más!

Abans de deixar-vos amb el videoclip us volem comentar una curiositat, que a nosaltres ni ens va ni ens ve, però que ens va fer gràcia quan ho vam veure publicat en diferents murs del Facebook; fa poc a començat, una altra vegada, Gran Hermano en la seva edició 12+1 i una de les concursants és Ariadna Sánchez, una noia amb piercings, tattoos i que li agrada el rock! El més curiós és que Ariadna és la filla de Fortu Sánchez, vocalista de la banda Obús!! Nosaltres no estarem pendents de la caixa tonta... però hi haurà gent que, per aquest fet, potser s'enganxa al reality!

Però deixem de parlar d'aquestes coses i anem a veure una actuació en directe en el programa Tocata de TVE del tema El Que Más!!