diumenge, 5 de juny del 2011

El Clàssic de la Setmana # 110

El clàssic d'aquesta setmana és la versió original del moment "friki" que vam posar en el Kalimetal #0006!! En aquella ocasió us presentàvem a Los Berzas i el seu tema Yo Amo el Jamón... però ara és el torn de Joan Jett and the Blackhearts!!

Joan Jett, nascuda l'any 1958 com a Joan Marie Larkin, és vocalista, guitarrista, escriptora i actriu americana. Tot i començar en el món de la guitarra una mica tard, a l'edat de 13 anys, ha aconseguit entrar a la llista de la revista Rolling Stone dels 100 millors guitarristes en el número #87, sent una de les dues úniques dones que figuren en aquesta llista; Joni Mitchell n'és l'altra i ocupa la posició #72.

Va ser fundadora de la banda The Runaways, amb la que va començar a aconseguir grans èxits, fet que li va permetre continuar amb una gran carrera en solitari. Però el reconeixement mundial va arribar amb la formació de The Blackhearts; amb aquesta formació va gravar 8 àlbums d'estudi, sent el primer d'ells el disc I Love Rock'n'Roll, l'any 1981.

D'aquest àlbum us deixem amb el tema que li dóna nom... i és que nosaltres estimem el rock'n'roll!!