dissabte, 12 de març del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 97

Aquesta setmana us portem un moment "friki" que ens arriba d'Amèrica, de la mà d'una banda anomenada Powerglove; la banda basa els seus temes en melodies de videojocs i sèries de televisió i el seu nom prové d'un guant dissenyat per la Nintendo que es deia igual, Power Glove.

Es van formar el 2005 i, de moment, han editat un EP i dos àlbums d'estudi, l'últim el passat 2010 sota el nom de Saturday Morning Apocalypse. Tres anys després de la seva formació van sortir de gira per Amèrica i, sabent de la seva passió pels videojocs i els sons estranys, van convidar al guitarrista de DragonForce, Herman Li, en un dels seus concerts.

Aquesta improvisada col·laboració va donar pas a que Powerglove s'encarreguessin d'obrir els shows americans i canadencs de la gira conjunta de DragonForce i Turisas del 2008.

En el disc de 2010, la banda s'encarrega de repassar, en clau power metal, algunes de les sèries televisives tant de l'actualitat com del record; i avui, precisament, fem un cop d'ull a una sèrie antiga que parla de temes molt antics: els Pica-Pedra o The Flinstones, com vosaltres vulgueu!!

No existeix més que el vídeo amb la imatge estàtica de la portada del disc, però com que el tema s'ho mereix, aquí us el deixem!!