dimecres, 5 de maig del 2010

Breus # 19

La lenta recuperació de Dio obliga a cancel·lar

Heaven and Hell, la banda integrada per Ronnie James Dio a la veu, Tony Iommi a la guitarra, Geezer Butler al baix i Vinny Appice a la bateria, han anunciat la cancel·lació de tots els seus concerts programats per aquest estiu. Això inclou la celebració del 10è aniversari del Bloodstock, les edicions del Sonisphere on estaven com a caps de cartell i el seu concert de Barcelona pel proper 6 de juliol.

La banda ha enviat el següent comunicat: Anunciem que tots els concerts de Heaven and Hell a Europa han estat cancel·lats ja que, desgraciadament, Ronnie (James Dio, a qui se li va diagnosticar un càncer d'estómac el passat novembre) encara no està del tot recuperat per fer una gira. Esperem que tots ho entengueu i ens agradaria agrair als fans i amics de la indústria el seu recolzament en aquest moment.

--------------

Iron Maiden acaben a València

El proper 21 d'agost, els britànics Iron Maiden acabaran la primera part de la gira Final Frontier World Tour a l'Auditori Marina Sur de València. Segons paraules del baixista Steve Harris volíem acabar la gira a un lloc especial d'Europa i a València fa molt temps que no toquem. Encara estem enllestint el setlist dels concerts europeus, però els temes cobriran tota la història de la banda i tocarem algun tema del nou disc.

Aquesta gira, que els portarà per Estats Units, Canadà i Europa i que acabarà a València, servirà per anar obrint boca al nou àlbum que s'editarà a finals d'estiu i portarà per títol The Final Frontier. L'artista convidat serà anunciat en breu, però les entrades ja es poden adquirir als punts habituals.

El que si que s'ha divulgat des de la comunitat oficial de la banda, són uns muntatges fotogràfics del que pot arribar a ser l'escenari que portin els britànics durant la gira. De convertir-se en realitat, seria un dels escenaris més impressionants de la història de la música. Aquí us deixem una mostra!