dimecres, 17 de febrer del 2010

Breus # 16

Retornem al món de les notícies que, últimament, teníem una mica oblidat! I ho fem parlant de components que marxen, entren o retornen a les seves respectives bandes.

La banda californiana Trivium ha anunciat a Nick Augusto com a nou bateria permanent de la banda. Nick va ser presentat en societat la passada tardor, però no ha estat fins ara quan Travis Smith, l'anterior bateria, ha decidit abandonar la banda definitivament.

Matt Heafy, guitarra i veu de la banda, comenta que Nick dóna una nova sonoritat a la banda i que estan molt contents de tenir-lo a les seves files. Actualment la banda acaba de gravar dos nous temes del proper EP, God of War Blood & Metal EP, que sortirà a la venta només de manera digital.

El passat 11 de febrer van començar una gira fins a finals de març, moment en que entraran a l'estudi a gravar el seu següent disc, que s'editarà a través del segell Roadrunner Records.

----------------------------

El líder i fundador dels thrashers Megadeth, Dave Mustaine, ha anunciat el retorn del primer baixista de la banda, David Elleferson, a les files de la formació. Aquesta reunió coincideix, a més, amb el 20è aniversari de l'edició del disc Rust in Peace. Durant la gira especial per celebrar aquesta efemèride, la banda tocarà l'àlbum sencer en els seus concerts, a més d'una col·lecció de temes curosament seleccionats.

David Elleferson va fundar la banda F5 quan va marxar de Megadeth; a més, ha format part de grups com Avian, va participar en diversos temes dels darrers treballs de Soulfly i va participar en el projecte Rock Christmas de Norther Light Orchestra. Ara, 8 anys després de la seva sortida, torna a una de les quatre grans del thrash de la història del metal.

----------------------------

Jesper Strömblad, guitarrista de la banda sueca In Flames, ha abandonat la formació d'una manera bastant ràpida; el motiu, ni més ni menys que per centrar-se en la seva lluita contra l'alcoholisme.

De fet, no serà la primera vegada que Jesper intenta alliberar-se del seu gran vici. A inicis de 2009 va entrar a una clínica per rebre tractament, però a finals d'any va desistir i va tornar a treballar amb la banda.

Aquesta vegada però, sembla que la cosa va més seria; tot i la marxa de la banda, el guitarrista té tot el suport dels seus fans i, sobretot, dels seus antics companys de feina, qui ja han manifestat que Jesper tindrà les portes obertes si mai vol tornar a tocar amb ells.

----------------------------

El virtuós guitarrista dels francesos Adagio, Stéphan Forté, ha anunciat que, després de parlar-ho amb la resta de components de la banda, no han vist cap altra solució pel bé del grup que prescindir del vocalista Christian Palin.

Recordem que Adagio estarà el proper 3 d'abril a Sala Salamandra, com a teloners de Kamelot i Leaves' Eyes, presentant el seu disc Archangels in Black, el primer i últim de Palin com a vocalista dels francesos.