dimecres, 28 d’octubre del 2009

Breus # 12

Els suecs Hypocrisy, banda liderada per Peter Tägtgren, comptaran amb la col·laboració del líder de Children of Bodom, Alexi Laiho, per tocar la guitarra en la seva gira pels Estats Units. D'aquesta manera, Hypocrisy ha trobat substitut pel segon guitarrista de la banda i podran compartir escenari amb gent com Ensiferum, Ex Deo, Blackgard i Swashbuckle.

El guitarrista i compositor Peter Tägtgren va comentar que estaven molt contents de que Alexi els acompanyés en la seva gira; també va recordar que el primer concert de Children of Bodom va servir per telonejar a Hypocrisy en el festival de Nuclear Blast de 1998. Va ser en aquell moment on Peter i Alexi es van conèixer i, des de llavors, no han deixat de col·laborar l'un amb l'altre amb les seves respectives bandes.

---------------------------------------

El passat 20 d'octubre, els alemanys Rammstein van editar el seu darrer treball discogràfic, Liebe Ist Für Alle Da.

Després de la polèmica sorgida arrel de l'edició del videoclip corresponent al senzill de presentació del disc, Pussy, i de la seva censura en els canals públics de vídeos en línia, han anunciat la sortida d'una edició limitada del seu àlbum.

De moment només se sap que sortirà a la venta a finals d'any, sense tenir una data concreta; aquesta edició limitada es presentarà en forma de maleta on s'inclourà el nou disc de la banda, una ampolla de lubricant, un joc de manilles i sis consoladors, corresponents als membres dels membres de la banda.

Estigueu atents, perquè segur que volaran de les tendes! Quan sapiguem data de llançament, preus i disponibilitat, us informarem ràpidament.

---------------------------------------

Us heu preguntat mai com sonarien els temes d'una banda de heavy metal portats a un altre estil? En el nostre moment friki d'algunes setmanes ho hem pogut comprovar en temes com Highway to Hell, dels AC/DC, en rockabilly, The Final Countdown, dels Europe, en ska...

Doncs els segell discgràfic Baby Rock Records llançarà al mercat el proper 10 de novembre el disc Lullaby Renditions Of Guns N'Roses. Aquest àlbum forma part de la col·lecció Rockabye Baby, que transforma cançons de rock en cançons de bressol per a fer dormir els nens.

Segons la mateixa discogràfica, és la manera perfecta de compartir la teva música preferida amb el petit rocker de la teva vida. Si voleu escoltar com sonen alguns dels temes més mítics dels Guns N'Roses en format cançó de bressol, podeu fer-ho en aquest enllaç.