divendres, 17 de juliol del 2009

Breus # 08

Últimament, Peter Tägtgren s'havia centrat en la seva banda de metal industrial Pain i havia deixat una mica de banda el seu projecte amb Hypocrisy; l'últim àlbum editat va ser Virus, l'any 2005, si no tenim en compte la reedició del Catch 22, de 2002, reeditat el passat 2008.

Després d'editar Psalms of Extinction el 2007 i Cynic Paradise el 2008 amb Pain, retonra la seva activitat amb Hypocrisy editant l'àlbum A Taste of Extreme Divinity. Si tot va bé i es respecta el calendari, el proper 23 d'octubre veurà la llum aquest nou àlbum de la banda de death metal, del qual només se sap que els temes ja estan gravats a falta d'alguns arranjaments i que la portada serà la següent:


----------------------

La banda finlandesa Sonata Arctica ha fet públic el títol, el tracklist i la portada del seu nou àlbum, que veurà la llum el proper 18 de setembre, via Nuclear Blast. The Days of Gray s'editarà en dos formats; el tracklist del CD convencial serà:

01) Everything Fades To Gray (instrumental)
02) Deathaura
03) The Last Amazing Grays
04) Flag in the Ground
05) Breathing
06) Zeroes
07) The Dead Skin
08) Juliet
09) No Dream Can Heal a Broken Heart
10) As If The World Wasn't Ending
11) The Truth Is Out There
12) Everything Fades To Gray (versió completa)

La versió digipack limitada inclou el mateix tracklist més el bonus track In the Dark, a més d'un CD extra amb temes encara per anunciar. Us deixem també la portada dels àlbums, molt acord amb el seu estil de sempre.