divendres, 22 de maig del 2009

Nova Banda de Metal Melòdic

FULL FORCE, nou projecte musical suec

Full Force és el nom del nou projecte suec de metal melòdic, creat pel vocalista Mike Andersson (membre de Cloudscape, Silent Memorial i Planet Alliance) i els ex-membres de Hammerfall, el guitarrista Stefan Elmgren i el baixista Magnus Rosén (també membre de la banda X-World/5).

Segons la biografia de la banda, Mike i Magnus es van conèixer l'any 2006 durant les gravacions d'un àlbum de la banda Planet Alliance; des d'aquell moment es van fer bons amics, tant musical com personalment, i van començar a pensar en treballar junts. Per una altra banda, desde la sortida d'Stefan de Hammerfall, Magnus estava interessat també amb treballar amb el seu ex-company.

A finals de 2008, Magnus Rosén va parlar amb Mike Andersson i li va preguntar si estaria interessat en crear una nova banda amb ell i l'Stefan Elmgren. La resposta, sense pensar-ho, va ser afirmativa; la banda també compta amb un bateria, tot i que el seu nom no serà revelat fins a finals d'any. A més, no estan tancats a la possibilitat d'incorporar una segona guitarra o un teclista en un futur.

Segons Full Force, ja hi ha segells discogràfics interessats en el seu treball que, actualment, es troba en procés de composició dels temes que conformaran l'àlbum debut. De moment, si no us voleu esperar, podeu escoltar una petita demo del tema Heart & Soul, que el trobem en el Myspace de la banda. Una banda que seguirem molt d'aprop!!