dilluns, 25 de maig del 2009

Concert Hapax + Doro

El passat diumenge 17 de maig, la veterana del heavy metal femení, Doro, visitava la Sala Bikini de Barcelona per oferir el concert commemoració dels seus 25 anys de carrera i de presentació del seu nou disc, Fear No Evil. I no va poder escollir uns millors teloners que els nostres amics i companys Hapax.

Óscar a la veu i guitarra, Jordi Foraster a la guitarra solista (substituïnt a Ángel, qui va patir un desprendiment de retina que l'ha mantingut apartat del grup en els darrers concerts), Chiqui al baix i Marcos a la bateria, van saltar a l'escenari cap els volts de les 8 del vespre. Amb la seva força característica, van començar a descarregar temes dels seus dos treballs, Epílogo i Mentes en Blanco.

El públic, que mica en mica anava omplint la sala, es començava a preparar pel que vindria després; just abans de concloure la seva actuació, Hapax va oferir la seva particular cover del Symphony of Destruction de Megadeth. Van acabar dos minuts més tard del previst i, tot i que el mànager de la sala no li va donar importància, es veu que un dels alemanys que preparaven el set de Doro no li va agradar gaire començar amb aquest retard (com deiem, DOS minuts).

Del concert que va oferir Doro a la Sala Bikini poc podem dir; el podríem resumir en poques paraules: Heavy Metal, Heavy Metal i més Heavy Metal!!! Va combinar els temes del seu nou treball amb els clàssics que l'han fet aguantar aquests 25 anys als escenaris i que la faran aguantar encara uns quants anys més!!

Doro venia acompanyada de Joe a una de les guitarres, Oliver a l'altra guitarra i als teclats, Nick al baix i també als teclats i Johnny a la bateria. Va començar el concert amb la potent Earthshaker Rock, que ja va enganxar al públic fins el final del concert. Durant el mateix, vam poder escoltar, cantar i cridar temes com I Rule the Ruins, Für Immer o la clàssica All We Are. Però no van ser els únics temes antics que vam poder escoltar, ja que també van sonar Hellbound, Burning the Witches i True as Steel.

Del seu nou treball, van optar per presentar en directe temes com You're my Family, Night of the Warlock i On the Run. Un moment grandiós del concert va ser quan van interpretar la versió del Breaking the Law de Judas Priest.

Per fer-vos una idea del concert, us deixem unes quantes fotografies del mateix!!