dilluns, 25 de maig del 2009

Breus # 01

Comencem una nova secció dins el nostre blog per mantenir a la gent informada del que passa en el món del heavy metal!!! Que fem aquesta secció no vol dir que deixem de fer notícies exteses, però les que no tinguin tanta rellevancia (per nosaltres), les direm en format més breu i ràpid de llegir!

Per encetar la secció, parlem dels britànics Judas Priest, que han anunciat ja el títol i han fet pública la portada i el tracklist del seu nou treball en directe; A Touch of Evil: Live, inclou els següents temes:

01. Judas Rising
02. Hellrider
03. Between The Hammer & The Anvil
04. Riding On The Wind
05. Death
06. Beyond The Realms Of Death
07. Dissident Aggressor
08. A Touch Of Evil
09. Eat Me Alive
10. Prophecy
11. Painkiller

-------------------------------

Un altre tema que us volem comentar és que l'excèntric i polèmic Marilyn Manson, en una entrevista per la revista Metal Hammer, ha desvetllat qui serà el nou guitarrista de la seva banda. Els fans del grup estan d'enhorabona amb el retorn de Twiggy Ramírez (el qui ja va ser baixista en el seu moment).

Marilyn Manson el va convèncer perquè toqués el baix a la seva banda quan ell era guitarrista en una altra; Manson va dir de Twiggy que era el millor baixista de l'univers. Ara, amb ganes de tocar junts els nous temes que conformen l'àlbum The High End of Low, diu que també és el millor guitarrista que mai ha escoltat, per la seva manera arrogant, orgullosa i complicada de tocar l'instrument. Si teniu ganes d'escoltar algun fragment dels nous temes de Marilyn Manson, accediu mitjançant aquest enllaç.

-------------------------------

I acabem aquest primer post de breus comentant que, en motiu del llançament del documental Iron Maiden: Flight 666, la banda britànica ha penjat un joc a la seva web. L'objectiu és viatjar per 5 països, convertint als habitants en rockers; la manera de fer-ho, llançant altaveus des de l'avió. Haureu de vigilar el nivell de combustible, evitar xocar contra parts de l'escenari i no esclafar als habitants amb els altaveus. Si voleu fer una partideta (la veritat és que el joc és de lo més tonto, però enganxa), feu click aquí!

I per anar fent boca d'aquest documental, us deixem el trailer promocional!!