dijous, 19 de març del 2009

Festa 50 Kalimetals

El passat 19 de març vam emetre el programa número 50 a Ràdio Tiana!! Després de 74 hores en antena, d'haver posat 689 cançons, de les quals 660 són diferents i d'haver-vos apropat 42 clàssics i 38 moments "frikis", creiem que ens mereixíem una festa...i això és el que vam fer el passat dissabte 14 de març!!

La convocatòria la vam fer a través del grup El Rincón del Metal del Facebook i, la veritat, és que la cosa va funcionar bastant bé, ja que ens vam reunir 15 persones per sopar i algunes altres a sortir de festa a la discoteca Metalzone de Marina.

Ens vam trobar tots a les 21.30 hores a la porta de la Taberna Sonora, al carrer Pamplona 96, on vam gaudir d'un gran sopar: un pica-pica d'allò més complet, un segon plat i un brownie de postres. Al acabar, estavem tots a punt de rebentar!! Abans d'anar a moure una mica el cos, vam passar per l'ara bar i abans mítica discoteca Dixi724 a prendre una copa i, just després, vam anar tirant cap a Metalzone, on ens esperaven unes quantes hores plenes de metal!!

Com vau poder escoltar durant el programa especial, vam rebre les peticions de les cançons durant aquesta trobada i, més concretament, després de sopar. En el programa vau escoltar les seves veus, però aquí al blog, els hi podreu veure la cara a tots!!! (properament, penjarem el vídeo)

Per la propera festa, volem que vingui molta més gent!!! Fins aviat!!