dijous, 5 de març del 2009

El Moment "Friki" de la Setmana # 37

El moment "friki" d'aquesta setmana ens arriba des de les fredes terres finlandeses on, a part dels Brother Firetribe, existeix un altre grup formats per membres d'altres bandes que només es dediquen a fer covers de temes. Es fan anomenar Northern Kings, tot i que dos noms que van estar a punt de tenir eren KillDivo o HellDivo.

Ells són Jarkko Ahola, de Teräsbetoni, Marco Hietala, de Nightwish i Tarot, Tony Kakko, de Sonata Arctica i Juha-Pekka Leppäluoto, de Charon. Practiquen l'estil més simfònic del metal, versionant temes de pop com, per exemple, Rebel Yell de Billy Idol, Creep de Radiohead o I Just Die in your Arms de Cutting Crew (tots ells inclosos en el seu primer treball, Reborn, de 2007) o Wanted Dead or Alive de Bon Jovi, Kiss from a Rose de Seal o My Way de Frank Sinatra (inclosos en el disc Rethroned, de 2008).

Avui ens quedem amb el que va ser el seu primer senzill presentació, una versió del clàssic de 1985 que Tina Turner va interpretar per la pel·lícula Mad Max; escoltem We Don't Need Another Hero.