divendres, 20 de febrer del 2009

Concert Niobeth + ArboreA + Tytania

El passat 07 de febrer, la formació d'Albacete Niobeth s'estrenava a Barcelona amb un concert a la Sala Razzmatazz 3, acompanyats dels catalans Tytania i ArboreA.

Els primers en tocar van ser Tytania, una banda formada per Ster Raventós a la veu, Jose Bonastre a la guitarra, Dani Ventura al baix i segones veus i Roger Adell a la bateria. El seu estil mescla moltes influències com poden ser la música de l'edat mitjana amb la música celta i el heavy metal. Una barreja molt curiosa però que escoltada en directe sona molt bé. Van interpretar temes de Nightwish i una versió de Zombie dels irlandesos The Cranberries, per posar el punt i final al seu concert. Els seguirem de ben aprop perquè aquests nois prometen.

Just després, els ArboreA van acostar el seu metal independent al públic assistent al concert. La banda està formada per Miky a la veu principal i guitarra, Javi Ceprian a la guitarra i veus secuandàries, Carlos "LordDan" Vela al baix i veus i Eric Rovira a la bateria. Presentaven els temes dels seus àlbums Crash Test i el més nou, Break the Walls. Tot i el contratemps que va tenir en Javi, va ser un bon concert, sobretot per la complicitat entre en Miky i el públic.

Per últim, Niobeth ens venia a presentar el seu disc The Shining Harmony of Universe. Itea va brillar damunt l'escenari, fent gala de les seves qualitats vocals (qui sap on podran arribar!), mentre Jesús feia meravelles amb la guitarra i Santi els acompanyava amb els teclats i la gaita; per falta de temps no vam poder veure'l tocant el violí. Van repassar temes de l'àlbum com The Whisper of Rain, The Magic Flute o Kowasani Furuete, un tema cantat en japonès. A més, es van atrevir a versionar, en el seu estil, el clàssic de Blind Guardian, Nightfall.

Aquí us deixem unes quantes fotos del concert!!