diumenge, 5 de maig del 2013

El Clàssic de la Setmana #172

Què podem dir dels britànics Judas Priest què no haguem dit encara? Doncs de la banda i la seva història, amb la de vegades que els hem posat al nostre programa, pràcticament res... que es van formar l'any 1971 a Birmingham, que són un dels precursors del heavy metal tal i com el coneixem avui en dia i una de les bandes més influents de tots els temps, que per ella ha passat un munt de gent de renom... però, si parlem d'actualitat, si què us podem anunciar una novetat!

I és que el proper 28 de maig llançaran al mercat, en format DVD i Blu-Ray, el concert gravat al Hammersmith Apollo de Londres el passat 26 de maig de 2012. Sota el títol de Epitaph, la banda té pensat estrenar el llançament als cinemes... tot i que aquí dubto molt que es faci!

Per il·lustrar aquesta notícia amb un tema, i com que ens trobem al clàssic, viatgem fins el febrer de 1981, quan editaven Point of Entry, el successor de l'exitós British Steel; promocionant el disc, es van gravar tres vídeos i, avui, amb un d'aquests tres singles: Hot Rockin’.