dissabte, 2 de febrer del 2013

El Moment "Friki" de la Setmana #160

Pel proper 11 de maig s'espera una allau de rens a la Sala Salamandra de l’Hospitalet; i és que aquell dia la banda barcelonina Cyan Bloodbane obriran pels bascos El Reno Renardo, qui tornen a Barcelona una vegada més! Les entrades les podeu aconseguir a 12€ les anticipades o a 15€ a taquilla i les portes obriran a les 8 del vespre.

A més, la setmana passada, la banda va actualitzar la seva pàgina de facebook anunciant que es troben en procés de gravació d'un nou disc, el que serà el quart de la banda, i que portarà per títol Babuinos del Metal. Suposem que temes nous si que podrem escoltar en el seu concert; el que no està tant clar és que puguem escoltar els nous temes abans del show, tot i que han anunciat que s'editarà durant la primavera. Aquí teniu l'actualització:

BABUINOS DEL METAL será el título del próximo disco de El Reno Renardo, que verá la luz en primavera. Jevo ha grabado ya todas las guitarras rítmicas y punteos simiescos melódicos. En breve Ivan aporreará los tambores del averno cual gorila en celo, Ander atormentará a las alimañas que habitan bajo tierra con sus frecuencias subsónicas de mandril y Mikel nos deleitará con sus vertiginosos solos orangutánicos a lo Ingüin Master para finalmente rematarlo todo con unos buenos cánticos de mono aullador.


Per altra banda, us volem parlar de la banda de hard rock aragonesa Héroes del Silencio, formada l’any 1984 i desapareguda el passat 2007; molts són els que volen una reunió... però sembla que Bunbury i companyia no estan per la labor. L’any 1990 editaven el seu segon disc, una grata sorpresa per tothom, el clàssic Senderos de Traición; el tema que obria el disc era, ni més ni menys, que el mític i èpic Entre Dos Tierras. Una banda que va fer tant per la música a la península no es podia escapar de ser inclosa en una de les versions de El Reno Renardo; tot i això, els bascos l'han batejat de la següent manera: Entre Dos Piernas!