dilluns, 18 d’octubre del 2010

Breus #25

Una master-class per una bona causa

Metallica va subhastar una classe particular amb el seu bateria, Lars Ulrich; els diners recaptats va ser destinats a la fundació André Agassi. Un fan de la banda va aconseguir aquesta classe pagant, ni més ni menys que 35.000 dòlars!

El guanyador de la subhasta es va dirigir a la seu de Metallica a San Francisco on, en un espai exclusiu, va conèixer al cofundador de la banda, Lars Ulrich. Una vegada allà, va poder visitar l'estudi de Metallica, la sala d'assaig i altres estances de la seu de la banda més gran del thrash metal.

Una vegada dins els estudis, va començar la classe de bateria, impartida pel mateix Lars Ulrich, d'una hora de durada; posterioment, un esmorzar privat i cap a casa. Què en penseu de la gran quantitat de diners invertits en poc més d'una hora? Com a mínim, van destinats a una bona causa...

-----------------

Leaves' Eyes trenca amb la seva baixista

La banda alemanya/noruega de metal simfònic Leaves' Eyes, formada per la vocalista Liv Kristine amb membres d'Atrocity, ha anunciat la ruptura amb la baixista Alla Fedynitch, argumentant motius personals. El grup, a qui encara li queden un parell de concerts per aquest any, incorporarà a les seves files al baixista de sessió J.B. van der Wal.

Aquest baixista ja havia tocat anteriorment amb la banda, al Bloodstock Open Air i al Summer Breeze Festival, així com en la darrera gira americana de Leaves' Eyes.

Per altra banda, us deixem amb el videoclip oficial del tema Take the Devil in Me, del darrer treball d'estudi de Leaves' Eyes, Njord. Els membres de la formació, després de l'edició dels àlbums de Liv Kristine en solitari, Skintight, i del After the Storm d'Atrocity, han entrat als Mastersound Studios per començar les gravacions del nou disc, que té previst veure la llum a primers del 2011.


-----------------

Nightwish comença les gravacions

I si parlàvem d'inicis de gravació, una altra banda que ja s'ha posat les piles són els finlandesos Nightwish. Després de la marxa de Tarja Turunen, l'entrada d'Anette Olzon i l'edició del disc Dark Passion Play el passat 2007, tenen previst el seu retorn a principis del 2011.

La recent maternitat de la vocalista de la banda ha causat el retràs en el nou disc de Nightwish i en l'edició del seu àlbum en solitari; però durant aquest temps, la resta de membres no han deixat de treballar i, actualment, han començat les gravacions del nou treball. El bateria, Jukka Nevalainen, deia això a la web:

Després d'un estiu intens a la campanya finlandesa i de donar l'últim retoc a la gravació de la demo de totes les cançons que inclourem en el CD, hem començat les gravacions de la bateria. El dimarts 14 d'octubre vam provar tots els equips i el dimecres 15 vam perfeccionar el so. Com en el nostre últim disc, tindrem el recolzament de Mr. Kai Hahto, que és capaç de treure sons impressionants a l'hora d'afinar la bateria.

El duet format per Mikko Karmila i TeeCee Kinnunen seran, una vegada més, els tècnics de gravació. El dimecres a la nit vam acabar la presa de la bateria de la primera cançó del disc; així que, la gravació ha començat oficialment!


Esperem que no s'ho prenguin amb excessiva calma i el nou disc arribi el més aviat possible!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Leaves' eyes, més merchandising-metal. No trobariem molt a faltar aquest grup si trenquen del tot...