diumenge, 30 de maig del 2010

El Moment "Friki" de la Setmana # 78

Ja que el proper dilluns 31 de maig és el Dia Mundial Sense Tabac; és per això que, a petició del nostre company Nando, us portem una proposta d'un grup nou dins el programa, però que ja porten temps rondant per aquests mons.

Brujería és una banda d'extreme metal procedent de Tijuana, Mèxic, formada l'any 1989 en rebuig a la discriminació que patien els llatins en els concerts de heavy metal americans i de les bandes de la zona, ja que totes elles cantaven en anglès i ells ho van fer en castellà.

De fet, la banda és un super grup, ja que els seus membres formen part d'altres bandes com Fear Factory, Napalm Death, Dimmu Borgir, Carcass o Cradle of Filth; per aquest motiu, els seus membres han adoptat pseudònims i es tapen les cares, tal i com ho fan els narcotraficants mexicans. Ells són Juan Brujo i Pinche Peach a les veus, Hongo i Pititis a les guitarres, Fantasma i El Cynico al baix i Podrido a la bateria.

L'any 2000 van editar un EP anomenat Marijuana, on s'inclou el tema amb el mateix nom, una versió lliure del tema de Los del Río que va revolucionar el món, la Macarena!!