dilluns, 15 de març del 2010

Breus # 18

Els italians èpics, Rhapsody of Fire, han penjat a la seva pàgina web oficial el que serà la portada del seu nou treball, The Frozen Tears of Angels. A més, ja se sap que el nou treball veurà la llum el proper 30 d'abril i que inclourà els següents temes:


01) Dark Frozen World
02) Sea of Fate
03) Crystal Moonlight
04) Reign of Terror
05) Danza di Fuoco e Ghiaccio
06) Raging Starfire
07) Lost in Cold Dreams
08) On the Way to Ainor
09) The Frozen Tears of Angels


També editaran el disc en versió digipack, amb dos temes extres com són Labyrinth of Madness i la versió orquestral de Sea of Fate. Si us passeu per la seva pàgina, podreu escoltar i descarregar-vos de manera gratuïta el senzill presentació, Sea of Fate.

-------------------

La banda "britànica" d'extreme power metal, DragonForce, va fer públic la setmana passada la marxa del seu vocalista, ZP Theart. El motiu oficial de la marxa són diferències musicals entre el cantant i la resta de la banda. Tot i això, asseguren que han acabat bé, sense mals rotllos.

La resta de membres, mentrestant, es troben en ple procés de composició de nous temes que formaran el cinquè disc d'estudi de la formació i han començat, paral·lelament, la recerca a nivell mundial d'un nou vocalista. Segons paraules del guitarrista Herman Li, estem buscant un cantant amb una veu poderosa y melòdica per composar un nou capítol de DragonForce amb nosaltres.

Tots aquells que estigueu interessats en fer una prova com a vocalista de DragonForce, heu de seguir les instruccions que trobareu en aquest enllaç... si algú de vosaltres es presenta, que ens ho faci saber i el convidarem al programa després de l'experiència.

Per últim, comentar que Herman Li visitarà la botiga Rock & Classics de Barcelona per oferir una masterclass sota el nom Ibanez Guitar Workshop Tour; la cita serà el proper dissabte dia 20 de març. No us ho deixeu perdre!!

-------------------

Adam Michal Darski, més conegut com a Nergal, vocalista de la banda de black/death metal polaca Behemoth, podria rebre una sentència de presó de dos anys, després de que en un concert a la ciutat de Gdynia, el 2007, estripés una Bíblia a l'escenari. Nergal va sortir a tots els diaris on, a més, va dir que l'Església Catòlica era el culte més assassí del planeta.

En aquella ocasió, el cap del Comitè Polac de Defensa Contra Sectes, Ryszard Nowak, va acusar i processar a Nergal per promoure el satanisme. El cas no va seguir, ja que Nowak va ser l'únic en presentar acusacions i la llei polaca estipula que es necessiten un mínim de dues persones per realitzar una acusació formal.

Nergal, per la seva banda, s'ha declarat inocent de l'acusació, al·legant que el que fa damunt de l'escenari forma part de la seva llicència artística, i que no té intenció d'ofendre a cap grup religiós ni a cap persona. Aquí podeu veure el vídeo.