dijous, 3 de desembre del 2009

Breus # 14

El passat 19 de novembre, Ronnie James Dio va cancel·lar, de manera repentina, la seva gira europea i molts eren els rumors sobre les dolències del cantant i la seva hospitalització.

Fa uns dies Wendy Dio, la dona del vocalista, va publicar un comunicat de premsa en la mateixa pàgina web del cantant on comentava que, a Dio, se li havia diagnosticat un inici de càncer d'estómac i que el tractament per lluitar contra ell ja havia començat. Al final del comunicat, Wendy assegura que, una vegada matat aquest drac, Ronnie tornarà als escenaris per fer el que més li agrada: tocar per tots els seus fans. Acaba agraïnt el recolzament de tothom i, com no podia ser menys, des de Kalimetal esperem una ràpida recuperació d'un dels millors vocalistes de tota la història!

Però les notícies dolentes no acaben aquí pel que fa l'actualitat de la banda Heaven & Hell, ja que si fa uns mesos Tony Iommi havia de passar per quiròfan per operar-se d'un problema a la seva mà, ara és el bateria Vinny Appice qui ha entrat a un hospital per sotmetre's a una operació d'espatlla.

Vinny es va lesionar durant la darrera gira de la banda; segons paraules del mateix bateria, no pots posar-te davant del públic totes les nits a tocar a un volum extrem sense patir. Tot i això, espera poder seure altra vegada davant d'una bateria en cinc mesos.

L'edat passa factura moltes vegades, però les ganes de seguir endavant fent el que millor saben fer, faran que aquests moments que estan vivint els components de Heaven & Hell quedin oblidats una vegada superats aquests problemes! Ànims als membres de la banda i paciència per tots els seus fans!

--------------------------

Tobias Sammet, vocalista d'Edguy i cervell d'Avantasia, ens presenta una nova incorporació pel seu nou disc, previst pels inicis de 2010. Després del bateria Alex Holzwarth, de Rhapsody of Fire, i de Russell Allen, vocalista de Symphony X, ara és el torn d'incorporar un teclista a la formació.

L'escollit per ocupar aquest lloc ha sigut el teclista Jens Johanson, actualment a les files dels finlandesos Stratovarius. Tobias el va conèixer fa anys, quan Edguy es va afegir la gira que Timo Kotipelto estava fent en solitari i Jens era el teclista de la banda del finlandès. Segons l'alemany, Jens és un geni en el seu instrument i toca d'una manera sorprenent.

I no és l'únic artista que ho pensa, ja que el teclista ha col·laborat amb artistes com Yngwie Malmsteen, Dio, Sonata Arctica, Kamelot i en diversos discos de debut.