dijous, 9 de juliol del 2009

Breus # 07

El proper 15 de setembre ens arribarà el nou disc d'estudi de la banda americana Megadeth. Dave Mustaine i els seus editaran Endgame, que comptarà amb el següent tracklist:

01. Dialectic Chaos
02. This Day We Fight!
03. 44 Minutes
04. 1,320
05. Bite The Hand That Feeds
06. Bodies Left Behind
07. Endgame
08. The Hardest Part Of Letting Go... Sealed With A Kiss
09. Headcrusher
10. How the Story Ends
11. Nothing Left To Lose

Si voleu escoltar el senzill presentació del disc, Head Crusher, ho podeu fer en aquest enllaç!

---------------------

Els també americans Metal Church, han fet un comunicat anunciant la finalització de les seves activitats: El concert de Rocklahoma serà el nostre últim concert; la bancarrota de la discogràfica SPV ha impossibilitat la continuïtat professional de la banda. Tenim qüestions pendents a l'estudi i, amb una mica de sort, futurament editarem alguna cosa d'interès pels nostres fans. Ens agradaria acabar donant les gràcies a tots els fans.

Prometen tornar, però no saben quan. I és que això de la crisi ha fet molt de mal, i ja està arribant fins al món de les discogràfiques!

---------------------

La crisi sembla no afectar als membres de Kiss (ni l'econòmica, ni la de l'edat!), i aquests si que estan ultimant els detalls del seu nou treball, tal i com ha publicat el baixista de la banda Gene Simmons: El nou disc (haureu d'esperar una mica més per conèixer el títol) està gairebé acabat. Hem pensat en revisar un dels onze temes per assegurar-nos de que l'àlbum contè el que es mereix; farem alguns arranjaments finals i el mesclarem.

A més, tot el procés de producció ha anat a càrrec de Paul Stanley: Tot això va començar amb un punt de vista de Paul. Aquesta visió fa ignorar l'època, les crítiques...són per pensar en qui és ell i qui som nosaltres i que no hem d'aprovar res. Portem 35 anys de carrera musical i volíem fer el nostre disc!

Esperem que, després de l'edició de l'àlbum, comencin una gira mundial i ens portin el seu espectacle damunt de l'escenari i, si no és molt demanar, ben aprop de casa!!