dilluns, 6 d’abril del 2009

1a Quedada Metalera a Barcelona!!

1a Quedada Metalera a Barcelona!!

Des del grup Archangels in Black de la red social Facebook, s'està organitzant una quedada de gent amant del metal.

Dos dels seus administradors, Marc Augé i Sergi Pacheco, estem organitzant el que serà una quedada de gent amant del heavy metal de, en un principi, 12 hores.

La cita serà el proper dissabte 9 de maig de 2009, començant la trobada a les 18 hores al Bar El Retruc, situat a la Gran Vía de les Corts Catalanes 399, molt aprop de Plaça Espanya; aquest bar disposa de taules de ping-pong, billars, futbolins i dianes. La idea es trobar-nos al local, conèixen's tots, prendre alguna cosa i jugar una mica. Depenent de la gent que fóssim, es podria organitzar un torneig d'algun dels jocs que disposa el bar.

Posteriorment, la idea és buscar algun lloc on omplir l'estómac. Aquí si que es demana màxima serietat, perquè de ben segur que haurem de fer reserva en algun local i, si per qualsevol cosa, després som molts menys dels que hem reservat, us haurem de buscar per pagar la vostra part igualment!! El local pot variar depenent del número de persones que s'apuntin: nosaltres hem pensat en la Taberna Sonora (menus per a grups a partir de 20 € o entrepans i hamburgueses a partir de 8 €) si som un número raonable de gent o L'Ovella del Poble Nou, en un dels seus salons privats, si som molta gent. Però això no vol dir que només tinguem aquestes opcions... estem oberts a propostes!!

Finalment, la nostra idea és acabar la festa a la discoteca Metalzone, al carrer Almogàvers 88, escoltant la música que més ens agrada, fins a les 6 del matí o fins que el cos aguanti!!

Per apuntar-vos a la quedada, només cal que us apunteu a l'esdeveniment corresponent del Facebook, indicant-nos amb un escrit al mur, a quines activitats us apunteu (és a dir, si vindreu des del principi, si vindreu a partir del sopar, si només vindreu a la discoteca... hi ha mil combinacions).

I per tots aquells que encara no formeu part del grup Archangels in Black, no dubteu a fer-ho!!!

1 comentari:

Sergi Turbo Sex Maxine ha dit...

Jo no sé si podré anar aquell dia.. xDDD