dimarts, 3 de març del 2009

Metallica a Barcelona!!


Com ja sabreu la majoria, el proper 11 de juliol, el Parc del Fòrum de Barcelona acollirà el Sonisphere Festival, amb Mastodon, Lamb of God, Slipknot i Metallica com artistes confirmats. A més, encara falten moltes altres bandes per acabar d'omplir el line up del festival.

La capital catalana serà, juntament amb Nijmengen (Holanda), Hockenheim (Alemanya), Hultsfred (Suècia), Pori (Finlàndia) i Knebworth (Regne Unit), una de les sis ciutats europees escollides per aquest nou festival itinerant.

Com deiem, a Barcelona encara falten bandes per confirmar per aquest festival que obrirà les seves portes a les 14 hores del dissabte 11 de juliol, però a altres ciutats ja s'han donat noms d'altres bandes que acompanyaran a Metallica, la única banda que actuarà a totes les ciutats. Algunes de les confirmades són Bullet for My Valentine, Korn, Kamelot, In Extremo, Avenged Sevenfold, Down, Machine Head i Alice in Chains, entre d'altres.

Els creadors del Sonisphere Festival són els mateixos del Monsters of Rock y del Download Festival i a Barcelona estarà co-organitzat per Last Tour International, responsables de festivals com el BBK Live, l'Azkena Rock Festival o el Getafe Electric Weekend. El festival presentarà dos escenaris on els grups aniran intercalant les seves actuacions, aconseguint així que els assistents no hagin de triar quin grup veure, doncs mai hi haurà dos grups tocant a la vegada. A banda dels dos escenaris, també trobarem stands comercials, atraccions i moltes altres activitats dins el mateix recinte del festival.

S'està parlant de que el Sonisphere Festival és l'esdeveniment del 2009, però els creadors no volen acabar aquí...de moment ja han creat el primer festival itinerant que visitarà 6 ciutats europees; cara l'any 2010, volem portar el mateix tipus de festival, tant per Europa com per la resta del planeta!! Això vol dir que, cara l'any vinent, la cosa encara pot arribar a ser més espectacular.

Nosaltres ja tenim les entrades...i vosaltres, a què espereu??