dijous, 12 de març del 2009

Classes de Guitarra amb Victor Smolski

Celebrant els 25 anys de carrera amb Rage, aprèn a tocar la guitarra amb el seu guitarrista: Víctor Smolski.

El virtuós guitarrista dels alemanys Rage, Víctor Smolski, presenta, en un DVD anomenat School of Metal, una classe de guitarra on podràs conèixer els grans secrets d'aquest instrument dins del heavy metal.

Amb l'exemple de 4 temes clàssics, Víctor ens farà viatjar a través de la història de la guitarra; començant pel heavy clàssic de bandes com Iron Maiden o Judas Priest, passant pel thrash de Metallica i acabant pel progressiu i speed metal, aprendrem els millors riffs i solos.

El mateix guitarrista us ensenyarà a millorar les vostres actuacions amb diferents tècniques i efectes especials, a més de descobrir els trucs d'altres guitarristes com John Petrucci, Dimebag Darrell i Paul Gilbert.

El DVD inclou una hora i mitja de música amb versions dels 4 exemples i un llibret de 32 pàgines amb totes les notes i tablatures, pel preu de 9,90 €. Podeu veure vídeos de mostra en el següent link. I aprofintant el clàssic d'aquesta setmana (el Raining Blood d'Slayer), us deixem un vídeo de com tocar, precisament en guitarra, aquest gran clàssic.