dijous, 9 d’octubre del 2008

El Clàssic de la Setmana # 25

Aquesta setmana hem triat un clàssic per tots vosaltres que ens arriba des de l'altra banda de l'oceà, concretament des de Los Ángeles, Califòrnia.

L'any 1983, després de que els components de Metallica expulsessin de la banda a Dave Mustaine, degut als seus problemes amb l'alcohol i les drogues, aquest va decidir crear un nou grup. En un trajecte de 48 hores en autocar, va llegir en un fulletó la paraula Megadeth (unitat de mesura utilitzada en càlculs de l'exèrcit americà equivalent a un milió de morts humanes) i va decidir que aquest seria el nom de la seva nova banda.

Mustaine estava molt enfadat amb els seus ex-companys de Metallica i va decidir agafar alguns temes i fer-los més ràpids i canviar la lletra; d'aquesta manera, el tema que avui ens ocupa la secció, Mechanix, inclòs dins l'àlbum debut de la formació, Killing is my Business...and Business is Good!, és una versió accelerada del tema The Four Horsemen de Metallica, del disc Kill 'Em All.

Us deixem una versió en directe d'aquest clàssic de Megadeth, un dels grans del Trash Metal, juntament amb Metallica, Slayer i Anthrax.