dimarts, 3 de juny del 2008

Europe cancel·la a Europa

La mort de Michelle Muldrem, la dona de John Norum, fa cancel·lar la gira d'estiu dels Europe

El passat 21 de maig, la guitarrista de bandes com Wargod, Phantom Blue o Meldrum, Michelle Meldrum moria després de 3 dies en estat de coma, provocat per una hemorràgia cerebral.

Michelle Meldrum va néixer el 28 de setembre de 1968 a la ciutat de Detroit, d'on va marxar cap a Los Ángeles amb només 13 anys i on va formar la seva primera banda de trash-metal, Wargod. Després d'alguns canvis al grup, es van passar a anomenar Phantom Blue, moment en que van editar el seu primer llarga durada, amb gran acceptació i realitzant una gira mundial amb molt èxit.

L'any 1995, Michelle es casa amb John Norum, guitarrista dels suecs Europe; marxa amb ell a viure a Suècia, on forma la banda Meldrum, combinant diferents estils musicals i convertint-se en una banda única. Amb ella, van estar de gira amb grups com Black Label Society, Motörhead, Danzing i Sepultura entre d'altres.

Després de la notícia, els suecs han cancel·lat totes les seves dates europees, entre elles la del proper dissabte 21 de juny al Kobetasonik; la organització del festival encara no ha dit res al respecte. Qui si ha parlat ha estat Joey Tempest, líder dels Europe, qui ha declarat que "per respecte cap al nostre company i amic, hem decidit cancel·lar tots els concerts d'aquest estiu. John està passant per un mal moment i té un nen petit del que s'ha d'encarregar...ho sentim per tots".

Nosaltres encara ho sentim més!! Tota la nostra força a John Norum i a la familia de Michelle Meldrum!!