dissabte, 10 de març del 2012

El Clàssic de la Setmana # 136

El clàssic d’aquesta setmana el volem relacionar amb concert i aniversari... i, tot i que encara queda una mica lluny, el proper 13 de novembre la Sala Razzmatazz serà l’escenari de la gira 30 Years of Thunder dels americans W.A.S.P.

La banda es va formar l’any 1982 a Los Ángeles i, fins el moment, han editat 14 discos d’estudi i 4 àlbums en directe. El show especial de dues hores es dividirà en tres parts: una primera, d’una hora de durada, amb temes dels seus quatre primers discos: W.A.S.P., The Last Command, Inside the Electric Circus i The Headless Children; els següents 25 minuts aniran destinats a repassar el seu disc conceptual The Crimson Idol i la resta la dedicaran a interpretar els temes més nous de la banda.

Avui ens volem quedar, precisament, amb un tema del segon disc de la banda, The Last Command de 1985; us proposem un possible tema del setlist, deixant-vos amb el videoclip del tema Wild Child, un tema versionat per gent com Nightwish, Susperia o Crystal Viper, però com que això és el clàssic, us deixem amb la versió original!