dissabte, 24 de setembre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 113

I ara, canviem totalment de registre i anem a passar una bona estona amb una recomanació que ens va arribar de la mà de la nostra friki amiga Sílvia Castro. Un bon dia em va posar un vídeo d'un tal Richard Cheese i, investigant una mica, avui us portem un tema d'ell, perquè val molt la pena fer-li una escolta.

Mark Jonathan Davis és un músic i còmic americà que, damunt de l'escenari i juntament amb la seva banda, es coneixem com a Richard Cheese and Lounge Against the Machine, fent una clara al•lusió als RATM. La banda la completen Billy Blue al baix, Frank Feta a la bateria i percussions i Bobby Ricotta als teclats.

Fins el moment han editat 10 àlbums d'estudi on es dediquen a versionar temes de rock, metal, rap i hip-hop en format swing o lounge. Avui farem una parada al seu quart àlbum, editat l'any 2005 sota el nom d'Aperitif for Destruction; emulant als Guns N'Roses i el seu Appetite for Destruction, inclouen una versió del Welcome to the Jungle dels pistolers romàntics, entre altres temes molt interessants!

Tot i que no hi ha videoclip, us deixem amb el tema... perquè l'hem trobat realment impressionant!!