dimecres, 21 de setembre del 2011

El Clàssic de la Setmana # 115 i El Moment "Friki" de la Setmana # 112

Som un cas perdut!! Encara ens trobem en el que podríem anomenar pretemporada i, abans de penjar el primer programa no us vam deixar ni amb el clàssic ni amb el friki de la setmana; per tant, en un sol escrit us deixarem els dos!!

Doro Pesch, la vocalista alemanya i la veu femenina per excel·lència del heavy metal, va començar la seva important carrera com a vocalista amb la banda Warlock. L'any 1989, moment en que Doro era la única membre que restava dins la banda, es va produir el canvi de nom a, simplement, el nom de pila de la vocalista.

El segon disc en solitari, anomenat Doro, s'editava el mes de maig de 1990. L'àlbum va ser produït per Gene Simmons, de Kiss, aportant una nova sonoritat a la banda, en comparació amb el que es feia a Warlock. Com a curiositat direm que les fotografies que apareixen tant en la portada del disc com en el seu interior, van ser realitzades per Phillip Dixon, el fotògraf professional de Playboy.

Avui us deixem amb el primer single que es va despendre del disc, Unholy Love!


I, si recordeu, el passat 5 de setembre es van celebrar els 65 anys del naixement de Freddie Mercury; la pàgina de Google li va fer una menció i el Facebook i altres xarxes anaven plenes de vídeos i frases recordant a l'emblemàtic vocalista dels britànics Queen.

Moltes són les versions que s'han fet de diversos temes de la reina, però avui us portem un que ens arriba de la mà de Dragonfly, una banda que té les seves arrels a Buenos Aires, Argentina, l'any 2000. Un any després la banda es dissol i dos dels membres de la banda viatgen cap a Espanya per seguir la seva formació musical; una vegada establerts a València, decideixen tornar a posar en marxa la formació, completant-la amb músics locals.

Aquest 2011 han editat el disc Non Requiem, però ens hem de desplaçar fins l'anterior àlbum, Alma Irae de 2009, per trobar un bonus track interpretat en anglès (la banda acostuma a cantar en castellà): aquest tema és, ni més ni menys, que el The Show Must Go On!

Ja que molta va ser la gent que va retre homenatge al desaparegut Farrokh Bulsara, nosaltres no serem menys!! I ja sabeu, el show ha de continuar!!